MEER DAN EEN BIJBAAN

AANMELDEN
Over Idora horecaservice

Idora Horeca Service is een snel groeiend horeca service bureau. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven personeel dat op uitzendbasis voor ons en onze opdrachtgevers aan de slag wil gaan.

IDORA ACADEMY

Weet je niet zeker of jij de ervaring in huis hebt om voor ons aan de slag te gaan? Geen zorgen! Dankzij de Idora Horeca Service Academy zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Wij leiden je op tot een echte professional.

Image
Image

ONS DOEL

Idora Horeca Service werd opgericht door de tweelingbroers Kaveh en Arash Idora. Het horecavak begon voor hen ook als bijbaan, maar hun aangeboren gevoel voor gastvrijheid zorgde ervoor dat zij al snel zagen hoe zij het verschil konden maken in de horeca uitzendbranche:

“Niet alleen gastvrijheid en kennis van de etiquette, maar ook 100% betrokkenheid bij zowel de opdrachtgevers als hun gasten.”

Herken jij jezelf hierin en zoek je een (bij)baan die niet alleen geld oplevert, maar ook kennis en ervaring?

Meld je dan aan.

 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij bieden je flexibele uren, een opleiding op onze eigen Idora Academy en een marktconform salaris. Ook werk je samen met een betrokken en gemotiveerd team. En van de kennis en ervaring die je op zult doen heb je de rest van je leven profijt.

AANMELDEN