GEEF UW GASTEN EEN TOP ERVARING

Evenementen zijn veelzijdig, net als ons personeel. Ons personeel is opgeleid om efficiënt te werken onder grote druk, zonder dat er wordt ingeleverd op gastvrijheid. Ze vertrekken pas wanneer het werk is gedaan, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Idora Horeca Service biedt speciaal getrainde eventmanagers die - indien gewenst - oplossingsgericht meedenken met uw evenement, alsook allround evenmentpersoneel dat flexibel inzetbaar is. Zo staat u niet voor verrassingen.

Representatief personeel, het visitekaartje van uw beurs.

Van een warm en gastvrij ontvangst van uw gasten tot aan het gedag wensen, onze hostesses en hosts zorgen voor de beste beurs ervaringen. Voor de gehele hospitality branche, van groot tot klein, Idora Horeca Service zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen.

EVENTMANAGER

Uw evenement onder controle
Maak gebruik van de horeca-ervaring van Idora Horeca Service door een van onze eventmanagers in te huren. De eventmanager geeft leiding aan partijen en evenementen, waardoor u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Onze eventmanagers nemen vooraf uw wensen met u door en adviseren waar nodig voor een goed en soepel verloop van uw evenement. Tijdens het evenement zelf sturen zij het horecateam aan en zijn zij het eerste aanspreekpunt bij vragen of speciale wensen.

Image
Image

ALLROUND EVENEMENTPERSONEEL

Efficiënt werken onder grote druk
Ons festivalpersoneel is geselecteerd op het vermogen snel en efficiënt te werken onder druk, zodat uw gasten zorgeloos van uw evenement kunnen genieten en uw festival vlekkeloos verloopt. Deze allround medewerkers zijn in te zetten als o.a. horecapersoneel (bar, buffet, keuken), parkeerwachters, garderobemedewerkers, glazenhalers, runners en schoonmakers.

HOSTESSES EN HOSTS

Als het aan komt op gastvrijheid
Onze hostesses en hosts zijn het visitekaartje van uw evenement. Daarom selecteren wij ons personeel op een representatief voorkomen én op het vermogen in te spelen op de wensen van uw gasten. onze hosts en hostesses zijn professionele gastheren en -vrouwen die zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten en een heldere en adequate begeleiding.

Image

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

VRAAG AAN