HET COMPLETE TEAM IN DE KEUKEN

Bij Idora Horeca Service huurt u een complete keukenbrigade voor het (tijdelijk) runnen van uw keuken. Al ons personeel heeft kennis van de hygiƫnevoorschriften en snijtechnieken. Onze zelfstandig werkende koks geven tevens leiding aan de keukenbrigade en adviseren bij de menuplanning, of verzorgt deze compleet zelf.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

De koks van Idora Horeca Service zijn getraind om zelfstandig de keuken te draaien in zowel restaurants als tijdens evenementen. Uiteraard hebben zij kennis van HACCP normen. De zelfstandig werkende koks zijn los in te huren om leiding te geven aan uw keuken team of in combinatie met onze keukenbrigade.

Image
Image

KEUKENHULP

De keukenhulpen van Idora Horeca Service blinken uit in de ondersteunende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van eenvoudige (cocktail-) hapjes, mise en place maken, snijwerk, het opmaken van borden en diner-uitgifte (o.a. buffet- en lijnuitgifte). Een keukenhulp kan worden ingezet als versterking bij grote partijen en valt onder de chef-kok of sous-chef. Uiteraard kunt u een keukenhulp ook inhuren in combinatie met een zelfstandig werkend kok van Idora Horeca Service.

AFWASSER

De afwasser van Idora Horeca Service wassen servies, glazen, bestek en keukengerei af. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de complete keuken, waardoor de keukenbrigade ongestoord kan doorwerken.

Image

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

VRAAG AAN