GEEF UW GASTEN EEN TOP ERVARING

Gastvrij, een glimlach en prettige service? Dat is de werkwijze van Idora Horeca Service! Van informele etentjes tot high profile diners, ons personeel is goed voorbereid. Doordat wij ons personeel zelf opleiden, werken zij vanaf het eerste moment als team samen met uw personeel.

BEDIENEND PERSONEEL

Het geheim van de perfecte avond uit
Ons bedienend personeel voert alle taken uit die u van een ober of kelner verwacht: zij dekken tafels, ontvangen uw gasten, nemen bestellingen op, serveren de gerechten en houden ondertussen in de gaten of uw gasten van alle gemakken zijn voorzien. Het bedienend personeel is op verschillende niveaus inzetbaar; van grote evenementen waar snelheid en efficiëntie van belang zijn, tot high profile dinners waar inachtneming van de etiquette gewenst is.

Image
Image

BARTENDERS

Het perfect geserveerde drankje
Met het barpersoneel van Idora Horeca Service bent u ervan verzekerd dat u professionals in huis haalt. Onze bartenders hebben behalve kennis van de etiquette en hygiëneregels ook oog voor details van zowel de drankjes als de bar zelf. Daarbij is het personeel zich bewust van hun rol als gastheer of -vrouw én bereiden zij alle gangbare cocktails. Bartenders zijn ook te huur in combinatie met barkelners voor de bediening aan tafel.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

VRAAG AAN