Senior intercedent

Senior intercedent / vestigingsmanager

Ben jij een ervaren intercedent die graag wil doorgroeien naar de functie van vestigingsmanager? Of heb jij al ervaring opgedaan als vestigingsmanager en ben je op zoek naar een baan met meer vrijheid, waar jouw mening en input wordt gevraagd en gewaardeerd en waar jij je volledig kan richten op het gastvrij bedienen van jouw klanten en medewerkers? Dan zoeken wij jou!

Naast jouw verantwoordelijkheid om de personeelsplanning voor onze gepassioneerde horeca klanten tijdig op orde te krijgen, zorg jij voor het werven en selecteren van onze nieuwe horecakanjers, het beheren van jouw relaties, het uitzetten van de marketing en het onderhouden van de social-media kanalen, ondersteunen van het MT team (welke net zo enthousiast, no-nonsense, informeel, gedreven en professioneel is zoals jij), help jij jouw collega’s met alle vraagstukken met betrekking tot wet-en regelgeving, het tijdig oppakken en verwerken van de CAO signaleringen, en zorg jij dat alle vragen van ons enthousiaste team van horecakanjers worden beantwoord. Een topteam dat ondertussen bestaat uit meer dan 200 gedreven horecaprofessionals.

Minstens zo belangrijk, doen wij een beroep op jouw organisatorische talent, je zal namelijk een enthousiaste bijdrage leveren aan de maandelijkse borrels en teamuitjes die wij organiseren voor onze medewerkers.

Want wij beseffen als geen ander dat het ontzettend belangrijk is om goed te zijn voor onze medewerkers, nauwe banden te onderhouden, laagdrempelig te zijn en klaar te staan voor onze mensen.

Sales oftewel verkoop, acquisitie en leuren langs de deuren, daar doen wij niet aan. Wij hebben ons mooie relatiebestand op weten te bouwen middels ons eigen netwerk. We hebben dus geen acquisitie nodig en kunnen al onze aandacht richten op het bedienen van ons zeer gewaardeerde klantenbestand.

Wie zijn wij?
Idora Horeca Service is een snel groeiend horeca uitzendbureau, -gelegen in het hart van Rotterdam-, waarbij ‘quality service with a smile’ centraal staat. Wij zijn een platte, informele organisatie waarin je op een zelfstandige en persoonlijke manier je functie in kan vullen.

Zo ook voor wat betreft jouw werktijden, deze mag je zelf bepalen, evenals jouw eigen strategie, waarbij jouw ideeën en input worden gewaardeerd.

Wij zorgen tenslotte met ons hele team voor ons eigen succes en daarin ben ook jij een belangrijk onderdeel.

Het team waarin je terecht komt kenmerkt zich als gezellig en betrokken, informeel en professioneel en bovenal gedreven om zowel onze klanten als medewerkers keer op keer weer blij te maken met onze dienstverlening.

Spreekt dit jou aan en heb jij affiniteit met de horeca? Herken jij jezelf in de kernwaarden klantgericht, dienstverlenend, bieden van kwaliteit, flexibel en betrokken? Ben jij een organisatorische en administratieve topper die graag een bijdrage wil leveren aan ons succes?

Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de ruimte om door te groeien naar de functie van vestigingsmanager met alle ruimte om jouw functie uit te oefenen zoals jij het wilt.

Wanneer jij de ambitie hebt, kijken we zelfs graag naar de mogelijkheden om jou partner te maken binnen onze organisatie, waarbij jij als actief lid van het MT team een mooie  bijdragen zal leveren aan de toekomst en eventuele verdere uitbreiding van Idora Horeca Service.

Je creëert bij ons jouw eigen succes, wij geloven namelijk sterk in ieders eigen talent en bieden jou graag de mogelijkheid om jouw talenten maximaal tot bloei te laten komen.

Meer weten?

Spreekt onze organisatie, de vacature en de doorgroeimogelijkheden jou aan?

Neem dan zeker contact met ons op, we vertellen je graag meer en maken graag kennis met jou.

Je bent van harte welkom!