Keukenpersoneel

Keukenpersoneel

Het complete team in de keuken

Bij Idora Horeca Service huurt u een complete keukenbrigade voor het runnen van uw (tijdelijke) keuken. De basiskennis bestaat uit kennis van de hygiƫnevoorschriften en snijtechnieken.

Ons keukenpersoneel is ingedeeld in de volgende categorieƫn:

Zelfstandig werkend kok

Geschikt voor het zelfstandig draaien van de keuken in zowel restaurants als tijdens evenementen. Geeft leiding aan de keukenbrigade, adviseert bij de menuplanning of verzorgt de complete menuplanning zelfstandig. Heeft kennis van de HACCP normen.
De zelfstandig werkend kok is los in te huren om leiding te geven aan uw keukenteam of in combinatie met onze keukenbrigade.

Keukenhulp

Geschikt voor het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in de keuken. Denk daarbij aan het bereiden van eenvoudige (cocktail)hapjes, mise en place maken, snijwerk, het opmaken van borden en diner-uitgifte (onder andere buffet- en lijnuitgifte).
De keukenhulp kan worden ingezet als versterking bij grote partijen en valt onder de chef-kok of sous-chef. Indien gewenst kunt u ook de complete keukenbrigade bij ons inhuren, waarbij een zelfstandig werkend kok van Idora Horeca Service uw keuken draait en de keukenbrigade aanstuurt.

Afwasser

Verantwoordelijk voor het afwassen van servies, glazen, bestek en keukengerei. Daarnaast ook verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de complete keuken, waardoor de keukenbrigade ongestoord kan doorwerken.
In te huren ter ondersteuning van uw keukenbrigade of in combinatie met de gehele zelfstandig functionerende keukenbrigade van Idora Horeca Service.