Referenties

De Haven van Renesse

de Haven van Renesse

In strandpaviljoen de Haven van Renesse hadden wij tot vorig jaar nog nooit met uitzendkrachten gewerkt. De reden hiervoor omdat de kosten hoog lijken en kwaliteit vaak stukken minder, dus kozen wij voor een groter team. Sinds de nieuwe wetgeving en toenemende drukte, werden we genoodzaakt om de pieken op te vangen met Idora uitzendkrachten. En wat blijkt, na een dag werken zijn ze een volwaardig lid van onze bemanning! Doordat we vaak dezelfde personen uit kunnen vragen, bouwen we ook daarin aan een toekomst. Het geeft ons team daarbij veel rust dat we in grote pieken makkelijk kunnen bouwen op de diensten van Idora, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Daarbij wil ik persoonlijk met name Fano, Pim en Nikki bedanken voor hun power en inzet.

 

Don van Vliet

De Haven van Renesse

Buitendijk Dagvers

 

Buitendijk-dagvers2

Ik wil Idora Horeca Service zeker een pluim geven voor de wijze waarop jij de zaak aanstuurt bij jullie.

Ik heb het afgelopen jaar diversen malen gebruik gemaakt van Idora Horeca Service en de mensen die ik kreeg van je waren allemaal TOP.

Ik vertelde jou hoe de mensen eruit moesten zien en wat ze moesten kunnen. De vertaalslag van jou was perfect en dit is wat wij willen, GEWOON DOEN EN NAKOMEN.

Wij zeggen altijd: HET IS EEN FEEST, ALS IDORA IS GEWEEST.
Bedankt voor de samenwerking van het afgelopen jaar.

Cok Verkleij
Buitendijk Dagvers

Nannings Catering

 

Nannings-Catering2

Na de wetverandering zijn wij van de “0 “uren contracten op zoek gegaan naar vervangend alternatief.

Idora is een vaste partner geworden in het invullen van de partycatering.

Juiste bediening op de juiste plaats.

 

Gewoon zo doorgaan doen wij nog veel zaken.

Wulfert nannings.
Nannings catering-dordrecht.

De Vierbannen

 

De Vierbannen

Een paar jaar geleden heb ik kennis mogen maken met de service die Idora verleent. Het opleidingsniveau intern ligt hoger dan bij andere organisaties. Ik zou gek zijn als ik daar geen gebruik van zou maken. Ik ben veranderd van baan en heb Kaveh hierin mee genomen.

Kaveh is bij ons binnen gebracht en wij hebben met hem en met het personeel leren werken. Het personeel zit er al in na twee á drie keer langs te zijn geweest. Het personeel pakt het snel op.

Hoe de gang van zaken nu gaan, gaat het prima. Zeker zo door blijven gaan. Het is de truc om de concurrentie een stap voor te blijven.

Lean Hofland
De Vierbannen

The Hospitality Club & Paviljoen de Witte

hospitality

In de eerste instantie ben ik gaan samenwerken met Kaveh en Arash door een cateraar die mijn locatie bezocht. Kaveh vroeg toen of hij de locatie mocht gebruiken als trainingslocatie voor de werknemers van het uitzendbureau. Wij hadden toen gelijk een deal, ik zag er leuke mogelijkheden en een leuke samenwerking in.

Kaveh en Arash zijn meegegroeid met onze organisatie. Door het sluiten van de deal waarbij Arash en Kaveh hun personeel mocht trainen bij mijn locatie, bracht dit voor mij ook positiviteit mee. Doordat het personeel getraind werd op de locatie, wist het personeel zich gelijk wegwijs te maken als zij werden ingezet om te werken. Vanaf het begin was dit al leuk om te zien. De eerste paar jaar werden er continue dezelfde personen uitgezonden. Hierdoor konden wij bepaalde personen aan onze locatie koppelen. Hierdoor werd er een hechte band opgebouwd. Waarbij ik ook bij heb gedragen aan de groei van Idora. Maar uiteindelijk zijn wij samen groot geworden.

Het zijn twee jonge ondernemers die graag hun onderneming groot willen maken. Ik ben ook met niks begonnen en wil er ook wat van maken. Wij hebben veel gesprekken gevoerd over kwaliteit, ambitie en hospitality. Ze stonden open voor kritiek en wilden graag meegroeien. Openheid, eerlijkheid, oprechtheid en kwetsbaarheid zijn keywoorden volgens mijn filosofie in de bedrijfsvoering. Hier zijn Kaveh en Arash heel erg in meegegaan. We hebben elkaar erg geholpen. Als de gelegenheid zich voor doet beveel ik Idora ook zeker aan.

Arash en Kaveh hebben veel geleerd van de gesprekken die wij hebben gevoerd. De lat werd heel hoog gelegd bij het leveren van personeel, uiteindelijk zijn wij hier allebei beter door geworden. 

Eric van Abbe
The Hospitality Club & Paviljoen de Witte

 

Party Service Nederland

Party Service Nederland is een no-nonsens cateraar waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Partyservice Nederland gaat voor tevreden gasten en opdrachtgevers niets meer en niets minder!

Van een klassiek diner voor de raad van bestuur tot o.a. bruisende personeelsfeesten. Wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, voor elk budget hebben wij een passende invulling. Alles behoort tot de mogelijkheden. Een feest op een partyboot of uw evenement op een van onze unieke locaties. Catering op uw locatie, bedrijf of evenement door geheel Nederland wordt door ons tot in de culinaire puntjes verzorgd.

Hierin is Idora Horeca Service ons ideale verlengstuk. Met flexibiliteit, kwaliteit en passie voor het gastheerschap zorgen wij er voor dat wij onze gasten altijd met een tevreden en voldaan gevoel naar huis te sturen.

Wij zijn zeer tevreden over de volledige service die IHS levert mede door met ons mee te vergaderen en te brainstormen over de partijen.

Idora horeca service is voor ons de ideale match voor onze partijen op elk vlak.

Hageman

Big enough to do it, small enough to care

Aan wensen en behoeften kunnen voldoen in de breedste zin van het woord op de momenten dat de nood het hoogst is. Dat is waar het allemaal om draait in de relatie die wij hebben met IHS

Wij zijn een logistieke dienstverlener met drie grote pijlers, te weten (e-)Fulfilment, Cards en Hardware Services. In deze drie pijlers verrichten wij projectgeoriënteerde werkzaamheden voor zowel grote multinationals als midden- en kleinbedrijf. Zo ontzorgen wij webwinkels op het gebied van goederenstroombeheer, zodat men zich kan blijven richten op hun core business, namelijk de verkoop van producten. Daarnaast beheren wij voor grote multinationals diverse goederenstromen op het gebied van grote hardware units zoals vriezers, koelkasten en parasols en verrichten wij diverse inpakwerkzaamheden vanuit onze fulfilmenttak.

Projectmatig werken betekent voor Hageman flexibiliteit bieden in handelen en capaciteit op de momenten dat dit noodzakelijk is. Buiten het feit dat wij beschikken over een breed wagenpark en flexworkers binnen ons productieteam is het van belang dat wij werken met een betrouwbare partner die ons hierin ondersteunt.

Voor ons is IHS een steunpilaar tijdens dynamische projecten en events waarbij snel geschakeld moet worden in capaciteit. Dankzij de veelzijdigheid van IHS op het gebied van aanbod hebben wij met elkaar een relatie opgebouwd waarbij wij graag gebruik maken van hun diensten voor onder andere de volgende functies:

  • Chauffeur, (Diverse type wagens)
  • Productiemedewerker (Inpakwerkzaamheden)
  • Call Center medewerker (Inbound en outbound)
  • Diverse functies op het gebied van warehousing en logistics (expeditie en orderpicking)

Als laatst ons pand verlaten in de avond en de volgende dag als eerst aanwezig zijn, dat is wat IHS typeert.

D&O Uitvaartverzorging

Jullie zijn goed en correct bezig, ik zou Idora zeker aanbevelen bij andere bedrijven. De spontaniteit, de manier van werken en het intern opleiden van het personeel zorgt ervoor dat wij een vast groepje hebben die ons eigen team versterkt.

Peter Snijders
D&O Uitvaartverzorging